Αγγλικά


music24ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

SPELLING ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Μ.ΡΑΠΤΟΥ

Με επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος στο Γυμνάσιό μας ο 4ος ετήσιος Διαγωνισμός Συλλαβισμού (Spelling Bee) από τις καθηγήτριες αγγλικών του σχολείου Φ. Τοπαλίδου, Κ. Στάχταρη, Θ. Ζιώγα και Ε. Σκρέττα, με τη συμμετοχή μαθητών από όλες τις τάξεις του γυμνασίου. 

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που έχει αναχθεί σε δημοφιλή θεσμό στην Αμερική. Οι συμμετέχοντες, μετά από προετοιμασία ημερών, με βάση wordlists που τους δόθηκαν, καλούνται να «συλλαβίσουν» 
( προφέρουν ένα-ένα τα γράμματα) την αγγλική λέξη που τους δίνεται από την επιτροπή. 
Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες 
(“spellers”) μπορούν να ζητήσουν τον αγγλικό ορισμό της λέξης, προκειμένου να βοηθηθούν, καθώς και μία πρόταση που περιέχει τη συγκεκριμένη λέξη. 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση 7 γύρων – επιπέδων δυσκολίας, αναδεικνύοντας νικήτρια την Νταφοπούλου Σωτηρία (Γ’ Γυμνασίου). Την απονομή του βραβείου στη νικήτρια έκανε η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, Ανδριανοπούλου Αγγελική, (Β’ Γυμνασίου), ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής. Το διαγωνισμό παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον οι μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου, οι καθηγητές και ομάδα μαθητών του Λυκείου.

 

spel1 spel2 spel5 spel6

  

3ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SPELLING ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Μ. ΡΑΠΤΟΥ 

Με επιτυχία διοργανώθηκε στο Γυμνάσιό μας στις 24 Απριλίου 2013, ο 3ος ετήσιος Διαγωνισμός Συλλαβισμού (SpellingBee) από τις καθηγήτριες αγγλικών Φ. Τοπαλίδου, Κ. Στάχταρη και Ε. Σκρέττα, με τη συμμετοχή μαθητών από όλες τις τάξεις του γυμνασίου.             

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που έχει αναχθεί σε δημοφιλή θεσμό στην Αμερική. Οι συμμετέχοντες, μετά από προετοιμασία ημερών, με βάση wordlists που τους δόθηκαν, καλούνται να «συλλαβίσουν» (προφέρουν ένα-ένα τα γράμματα) την αγγλική λέξη που τους δίνεται από την επιτροπή. Σύμφωνα με τους όρους  του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες (“spellers”) μπορούν να ζητήσουν τον αγγλικό ορισμό της λέξης, προκειμένου να βοηθηθούν, καθώς και μία πρόταση που περιέχει τη συγκεκριμένη λέξη. 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση 4 γύρων – επιπέδων δυσκολίας, αναδεικνύοντας νικήτρια την Ανδριανοπούλου Αγγελική, μαθήτρια  της Α’ Γυμνασίου. Την απονομή του βραβείου στη νικήτρια έκανε η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, Νταφοπούλου Σωτηρία (Β’ Γυμνασίου), ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής. Το διαγωνισμό παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον οι μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου, οι καθηγητές και ομάδα μαθητών του Λυκείου. 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:
 Καρδίτσης 21,  Λάρισα
Τηλ:
2410-624403
Fax:
2410-624403
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website:
www.sxoleioraptou.gr

Με λίγα λόγια

Τα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου λειτουργούν από το 1957 στην πόλη της Λάρισας. Ιδρύτρια και καθοδηγήτρια του σχολείου αυτού είναι η δ. Μαίρη Ν. Ράπτου. 

Συνδεθείτε μαζί μας!

 

JoomShaper